Landelijk Meldpunt Chemtrails Landelijk Meldpunt Chemtrails Landelijk Meldpunt Chemtrails Landelijk Meldpunt Chemtrails Landelijk Meldpunt Chemtrails

Weert 24 juli 2022

1024 769 Landelijk Meldpunt Chemtrails

Het was hier een paar dagen rustig maar vandaag weer volop aerosolen gesproei. Hoe kan het toch dat er na zo veel jaren van Global dimming/Geoengineering, nu nog zo weinig mensen hiervan bewust zijn? Frustrerend eigenlijk want ik zie het steeds en ik voel me machteloos.

1 comment
  • Van de Wouw
    REPLY

    Hier in Brabant ook een paar dagen rustig, ik denk ivm de veranderingen van het weer. Regen en wind. En vandaag weer volop strepen in de lucht. Ik snap ook niet dat er niet meer mensen aan de bel trekken bij de autoriteiten? Heeft dat misschien te maken met het effect van de chemische stoffen op het brein? Maakt het mensen werkelijk verdooft? Zoveel vragen zonder antwoorden. Ik deel in ieder geval de machteloosheid en de frustratie, als ik deze luchten zo zie. Het is in en in triest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.